Qlimax in Arnhem

RAVE HEEFT EEN NEDERLANDS PASPOORT

Na een lange week van naar school gaan en studeren, houden de meeste studenten ervan om uit te gaan en eens heerlijk uit de bol te gaan. Rave parties blijken de hedendaagse vorm van ‘let it all go’.4lzrztd1mc

Dit muziekgenre dat uit verschillende stijlen bestaat, vond haar oorsprong in Nederland en heeft dus eigenlijk een Nederlands paspoort.

De Qlimax is een jaarlijks niet te ontbreken evenement voor elke fan van dit genre. Zelfs Australiërs zakken af naar Arnhem om in het Gelredome alles los te laten.

DE QLIMAX

Elk jaar maakt de GelreDome in Arnhem zich klaar voor een heus marathon dancefeest. Een rave party dat start om 21u en afloopt zondagmorgen om 7u. Met miljoenen volgers op sociale media en duizenden internationale bezoekers behoort de jaarlijkse Qlimax van organisator Q-dance tot de absolute top van dancefestivals in Arnhem.qlimaxBijna 10 jaar is de Qlimax een blijvende en ongeziene waarde in het GelreDome te Arnhem. Het evenement groeide uit tot een van de snelst uitverkochte hardstylefeesten. Kaarten zijn vaak na enkele uren niet meer te verkrijgen en verkopen zelfs zonder dat de lijst van dj’s werd bekend gemaakt. Elke fan van hardstyle, subground, jump en andere muziekstijlen weet gewoon dat eind november Arnhem ‘the place to be is’ voor alweer een legendarisch dancefeest. Het evenement wordt elk jaar ondersteund door een thema en voorzien van spectaculaire live optredens.

Het internetradiostation van de organisator staat ter beschikking voor hen die geen kaart kunnen bemachtigen. Een beetje een troostprijs voor de ongelukkigen. Op die manier kan, via audiostream, het feest internationaal beluisterd worden door de vele fans die er niet konden bij zijn. En wie wel een kaart kon bemachtigen genoot zonder twijfel van een feest dat je laaiend enthousiast huiswaarts doet keren met de doelstelling 365 dagen later opnieuw in het Gelredome te Arnhem te staan.